Over ons

Over ons

Wie we zijn

 

Wij zijn liefhebbers van de bergen.

 

Vanaf het eerste moment dat wij de bergen ontdekten, waren wij verkocht. Het eindeloze panorama geeft je een gevoel van vrijheid, het maakt je hoofd leeg van de alledaagse beslommeringen.

 

Vanuit die passie voor de bergen is ons bedrijf ontstaan. Want als gepassioneerde bergsporters weten wij hoe belangrijk het is om goed materiaal te hebben.

 

 

Waarom anders?

 

'Anders' slaat als eerste op onszelf. Na een wat vervelende periode in de werksfeer  hebben we op een gegeven moment het besluit genomen om iets anders te gaan doen.  We hebben onze passie gevolgd en zijn met ons bedrijf begonnen.

 

'Anders' geeft nieuwe energie. Iets anders gaan doen, andere dingen ontdekken, andere mensen ontmoeten. Vanuit onze eigen ervaring weten we dat dit een nieuwe impuls aan je leven kan geven.

 

'Anders' is ook de koers die wij varen. Wij onderscheiden ons met diverse merken van andere outdoorzaken. Onze missie is namelijk om mooie, technische en kwalitatief hoogwaardige  producten te verkopen, die de eigen, unieke identiteit van outdoor liefhebbers versterkt en hen nieuwe ervaringen laat beleven.

 

'Anders' maakt je dus onderscheidend. Geen '13 in een dozijn' maar jezelf zijn. Daar staat 'Anders Outdoor' voor.

FILL YOUR LIFE WITH ADVENTURES.

HAVE STORIES TO TELL.

Vakkundig


Alleen als je verstand van zaken hebt, kun je mensen echt goed helpen. Daarom investeren wij continu in het opdoen van kennis.


Op het gebied van ski- en snowboard onderhoud is praktijkervaring opgedaan op de service-afdeling van skifabrikant Stöckli in Zwitserland. Maar ook zijn wij te gast geweest bij de raceteams van Völkl tijdens de wereldbekerwedstrijden in Adelboden (Zwitserland).


Voor kennis van bootfitting worden jaarlijks trainingen gevolgd. Wij hebben het 'Black Level', het hoogste niveau van het opleidingsprogramma van Sidas, de marktleider op het gebied van voetcomfort.


Ook zijn wij gediplomeerd voetkundig sportadviseur. Dit is een sportpodologische opleiding, gericht op het benoemen, verhelpen en voorkomen van sportgerelateerde voetklachten.


Daarnaast worden regelmatig beurzen en fabrieken bezocht om productkennis op te doen.

Gecertificeerd bootfitter

Onze winkel


Wij beschikken over een mooi, nieuw pand, gelegen aan de Sportlaan in Schelluinen. Op een oppervlakte van ca. 110 m2, verdeeld over twee verdiepingen, vindt u een mooi en met zorg samengesteld assortiment van kwaliteitsproducten. Niet het grootste, maar wel verrassend en onderscheidend. In onze eigen werkplaats wordt het onderhoud aan ski's en snowboards uitgevoerd. Dus kom langs en zie met eigen ogen wat wij u te bieden hebben.

Outdoorshop
Outdoor-winkel
outdoorwinkel-gorinchem
Ski-werkplaats
Outdoor-winkel1
outdoorwinkel-gorinchem1
buitensport-winkel

Bewust géén webshop!


Wij investeren bewust niet in een webwinkel. Waarom?


Wij willen mooie producten verkopen, die emoties losmaken bij mensen. Dat kan alleen als je de producten met je eigen ogen ziet en met je eigen handen voelt. Via een webshop voel je bijvoorbeeld niet hoe licht onze wandelschoenen zijn en hoe zacht onze wandelkleding aanvoelt.


Maar misschien nog wel belangrijker, is dat je via een webwinkel niet de kwaliteit en service kan bieden die de klant écht nodig heeft. Het goed aanmeten van (ski)schoenen en inlegzooltjes, het onderhouden en veilig afstellen van ski's enz. enz. Dit kan geen enkele webshop je leveren, maar is wel het grootste en belangrijkste deel van ons bedrijf. Er blijven dan maar weinig artikelen over die je zonder advies en/of passen kunt kopen.


Wij investeren daarom liever in kennis, zoals het volgen van opleidingen. Zodat wij je goed kunnen adviseren bij je keuze en je goed kunnen helpen met de juiste producten. Daarom!

Moet ik dan altijd naar de winkel komen om iets te kopen?


Nee hoor, wij versturen ook gerust artikelen met de post. Met sommige producten kan dit ook gewoon, zoals bijvoorbeeld sokken. Stuur een berichtje met hierin:

- je naam en adresgegevens

- wat je wilt bestellen (model, maat en kleur)

en het wordt snel geregeld.


Voor alle producten waarvoor passen en advies cruciaal zijn voor een goed resultaat, adviseren wij u echter naar onze winkel te komen.