Wandelkleding

Wandelkleding

Meer comfort met goede wandelkleding!


Goede kleding zorgt voor een hoger comfort. Zaken als gewicht, soepelheid, draagcomfort en ademend vermogen maken dat je je prettig blijft voelen tijdens lange wandelingen. Vergelijk dat maar eens met een spijkerbroek en een katoenen shirt, je voelt het verschil meteen.


Wij hebben een kleine collectie kleding van het Spaanse merk Trangoworld. Mooie, technische kleding die heel fijn draagt en heel goede eigenschappen heeft om comfortabel lange wandelingen te maken.

Trangoworld Lezat hardshell jas heren

Jas Lezat (heren) € 124,95

Trangoworld Lacq hardshell jas dames

Jas Lacq (dames) € 124,95

Trangoworld Ercol polo heren

Polo Ercol (heren) € 59,95

Trangoworld Noor polo dames

Polo Noor (dames) € 59,95

Trangoworld Omiz T-shirt heren

T-shirt Omiz (heren) € 24,95

Trangoworld Omiz T-shirt heren

T-shirt Omiz (heren) € 24,95

Trangoworld Kewe T-shirt dames

T-shirt Kewe (dames) € 24,95

Trangoworld Kewe T-shirt dames

T-shirt Kewe (dames) € 24,95

Trangoworld Elster wandelbroek heren

Broek Elster (heren) € 89,95

Trangoworld Elster wandelbroek heren

Broek Elster (heren) € 89,95

Trangoworld Kramsa wandelbroek dames

Broek Kramsa (dames) € 89,95

Trangoworld Kramsa wandelbroek dames

Broek Kramsa (dames) € 89,95

De Trango Towers in het Karakoram-massief is een van de meest veeleisende berg- en klimavonturen die kunnen worden ondernomen. Verticale wanden van twee kilometer hoog, de grens van 7.000 meter hoogte aantikkend, vormen zij het decor waarmee je wordt geconfronteerd. Technische perfectie, materiaal, voorbereiding, fysiek, logistiek, enz., alles moet kloppen om deze bergen te kunnen overwinnen.

Dus, toen meer dan twee decennia geleden het idee werd geboren om avontuur- en vrijetijdskleding en -uitrusting van het hoogste prestatieniveau te gaan ontwikkelen, werd de uitdaging van het beklimmen van de Trango Towers als uitgangspunt genomen voor de naam van het nieuwe merk: Trangoworld.


Voortdurende innovatie van materialen en vormen, permanent onderzoek en samenwerking met leveranciers en nauwe samenwerking met sport- en avontuurspecialisten in de beste testomgeving die er is: de natuur zelf. Dit zijn de drie pijlers van de ontwikkeling op het gebied van technische kleding en uitrusting, die Trangoworld in staat stelt om high-performance producten te kunnen blijven ontwikkelen.


Inmiddels is Trangoworld een gevestigde naam in de outdoorwereld en wordt de hoge kwaliteit van hun producten bevestigd door kenners. Trangoworld heeft een zeer breed assortiment, van kleding en rugzakken tot tenten en slaapzakken. En voor allerlei activiteiten, van wandelen, klimmen, trail running tot aan het beklimmen van de allerhoogste bergen ter wereld. De producten kenmerken zich door de hoge kwaliteit en het hoge comfort. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.